Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna este original: Ce face pentru a-i convinge pe români să se vaccineze

dan barna

Vicepremierul Dan Barna răspunde şi el provocării lansate de premierul Florin Cîţu şi afirmă că, pentru el, "vaccinul conţine bucuria de a spune acele lucruri atât de importante pentru fiecare dintre noi: Mi-a fost dor de tine, mamă! Ce mare ai crescut, nepoate!". În videoclipul său, Barna interpretează în limbaj mimico-gestual îndemnul "Mergeţi şi voi să faceţi vaccin!".

În videoclip, Dan Barna apare alături de tânărul care, în timpul pandemiei, asigură "traducerea" în limbaj mimico-gestual a anunţurilor autorităţilor, ambii purtând măşti de protecţie. Cei doi stau în faţa unui perete alb.

"Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune lucruri simple: Mi-a fost dor de tine, tată! Ce mare ai crescut, nepoate! sau Mulţumesc", afirmă Dan Barna.

La un moment dat, cei doi îşi scot măştile de protecţie.

"Reluăm. Ce conţine vaccinul? Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune acele lucruri atât de importante pentru fiecare dintre noi: Mi-a fost dor de tine, mamă! Ce mare ai crescut, nepoate!", continuă Dan Barna.

Ulterior, Barna interpretează şi el în limbaj mimico-gestual: "Mergeţi şi voi să faceţi vaccin!".

"Ne vaccinăm şi scăpăm", mai afirmă Barna.

Premierul Florin Cîţu a lansat miniştrilor şi liderilor coaliţiei de guvernare o provocare, aceea de a spune ce conţine vaccinul pentru ei. Mai mulţi miniştri au răspuns provocării premierului Florin Cîţu şi s-au filmat pe câmp, în sala de spectacole, la minister sau pe uliţa unui sat şi au transmis mesaje în care asociază vaccinul cu ideea de libertate, normalitate sau timp petrecut cu familia şi cei dragi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.