Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna merge pe mâna lui Vlad Voiculescu: 'Prefer oricând un ministru ca el care spune tot timpul adevărul față de unul ca Bănicioiu'

Inquam Photos / George Calin
dan barna vlad voiculescu

Vicepremierul Dan Barna a lămurit, miercuri seara, la B1 TV, așa-zisul conflict dintre ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu.

"E foarte haioasă, simpatică cum apare în spațiul public. În interior nu există un conflict între Vlad Voiculescu și Florin Cîțu. Discuția de azi din guvern e într-un context foarte logic. președintele chiar ne-a spus să susținem campania de vaccinare. Ideea să fie această conferință de presă o susțin și eu.

Vlad a comunicat, nu putem să spunem că nu este un comunicator. Vrem să structurăm această comunicare, să eliminăm știrile false.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Prefer oricând un ministru ca Vlad Voiculescu care spune tot timpul adevărul față de unul ca Bănicioiu care spunea că avem tot ce ne trebuie.

Decât să ne spună povești frumoase o dată la două zile, mai bine să spună problemele care sunt și să găsească soluții", a spus Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.