Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, mesaj pentru Cătălin Drulă, după ce și-a anunțat candidatura la șefia USR

www.facebook.com
barna drula

Fostul preşedinte al USR Dan Barna afirmă, sâmbătă, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că ”lupta pentru destinul României va fi una grea”. Barna apreciază că Drulă merită încrederea colegilor de partid şi a românilor: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”.

”Astăzi Cătălin Drulă şi-a lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Dan Barna, informează News.ro.

Fostul preşedinte al USR apreciază că Drulă este ”un om al faptelor”.

”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe. Cătălin merită încrederea useriştilor. Cătălin merită încrederea românilor”, a mai scris Barna.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii.

"Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a afirmat el.

Drulă a menţionat că USR a "pus bazele modernizării României pe următorul deceniu înainte să fim scoş­i de la guvernare de cel mai mare trădător al electoratului de dreapta". În viziunea sa, USR trebuie să lupte pentru un stat "suplu", iar partidul "nu e locul de joaca al unor sau altora".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.