Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, nervos după ședința coaliției: M-am certat în van / VIDEO

lumeapolitica.ro
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna (USR) a declarat marți la TVR că se luptă în van în coaliție pentru unele reforme și le-a transmis românilor că dacă nu se implica politic și stau pe margine deziluzionați că nu apar schimbările dorite, atunci așteptarea lor la o bună guvernare este degeaba. Barna a comparat coaliția cu „trei saboți cu trei viteze”.

- Într-o coaliție de trei lucrurile merg mai lent decât într-o coaliție de doi și mai greu decât atunci când ești guvern monocolor. Fix despre asta este vorba.

- Sunt lucruri pe care le vrea USR PLUS, pe care PNL le vrea într-o masură mai mică și pe care UDMR nu le vrea. Când ai trei saboți cu trei viteze, rezultanta este una medie. Asta este realitatea. Vom deconta electoral.

- Nu cred ca in momentul in care s-a vazut rezultatul alegerilor isi imagina cineva ca intr-o coalitie de trei partide, unul conservator, unul cu chef mediu de a face reforma si unul reformator, va dudui Romania de reforme. Adica oamenii au inteles foarte clar cum stam. Unele lucruri se intampla lent, unele lucruri nu se intampla. Este realitatea acestei Romanii

- Daca preferi sa ramai departe si oamenii nu vor vrea sa faca politica vom fi in aceasta situatie, vor fi si mai multi oameni fara competente in functii publice pentru ca cei care au competenta necesara nu o fac. Colegii mei ministri se chinuie si fac eforturi sa gaseasca oameni competenti si sa nu puna numai personal de partid si isi iau castane de la partenerii de coalitie.

- Asteptarea romanilor sa aiba o buna guvernare fara sa se implice este una degeaba, despre asta e vorba. Cei care vor buna guveranre sa vina in partide si sa se implice politic, altfel o sa ne luptam cum fac eu si colegii mei din USR PLUS, ca sunt putin montat acum ca vin de la o sedinta de coalitie in care m-am certat in van. Da, sunt foarte nervos. De subiectul SIIJ sunt revoltat in momentul de fata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.