Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna face iar PROMISIUNI după cele din campania electorală: 'Este un proces anevoios, dar am început să lucrăm' / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna a declarat marți la B1 TV, că multe dintre reformele promise în campania electorală și asumate prin programuld e guvernare au fost începute la Guvern și că ar urma să fie transpuse în legislație la nivel de Parlament.

“Sunt începute foarte multe dintre aceste reforme, sunt grupuri de lucru care au propus deja și în domeniul pensiilor sunt deja câteva variante în discuție în momentul de față, PNRR-ul este trimis la Comisie și în câteva săptămâni vom avea și avizul Comisiei unde avem toate aceste reforme detaliate și vor urma să se întâmple.

Este un proces anevoios. PNRR-ul vorbește despre reforma pensiilor de pensii, în care și pensiile speciale…Am făcut designul reformelor care urmează să fie implementate legislativ, și din septembrie o să treacă și acest super septembrie în care și PNL, și USR, și UDMR au congrese și vom intra într-o logică în care toate aceste inițiative, unele aflate deja în Parlament să rămână realitate legislativă.

E un proces anevoios, dar un proces la care am început să lucrăm. Pentru unele sunt rezultate la nivelul Guvernului și ne așteptăm să dea roade și în Parlament.

Desființarea Secției Speciale sperăm să o desfințăm într-o sesiune extraordinară în următoarele săptămâni, rămân în continuare optimist asupra acestui obiectiv care este foarte clar, asupra căruia nu există diferende foarte mari.

Vor urma apoi Legile Justiției unde anticipez cam o sesiune, o sesiune și jumătate parlamentară, deci probabil la începutul anului viitor vom avea Legile Justiției trecute de Parlament. Componenta de legislație electorală, acele două tururi despre care am vorbit”, a spus Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.