Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, reacție după conferința ministrului Sănătății: 'Fără eforturile colegului meu poate nu s-ar fi știut de tragedia de la spitalul Floreasca'

captura Antena 3
Dan Barna

Liderul USR Dan Barna reacționează după conferința de presă susținută de ministrul Sănătății, Victor Costache, subliniind că fără eforturile colegului său Emanuel Ungureanu poate nu s-ar fi știut de tragedia de la spitalul Floreasca. „De ani de zile, Emanuel se luptă pentru un sistem medical profesionist și curat, în care pacientul e în centru, iar etica medicală contează, nu e doar un detaliu formal”, mai adaugă Barna.

Pippidi, schimb de replici cu Traian Băsescu: 'Baza de la Deveselu a dus la un ritm de înarmare a Rusiei mai mare' / 'Sunteți într-o pasă antiamericană'

„Fără eforturile colegului meu Emanuel Ungureanu - Deputat USR de Cluj poate nu s-ar fi știut de tragedia de la spitalul Floreasca. Mai mult, azi am aflat că, după aceste dezvăluiri, Ministerul Sănătății investighează un al doilea eveniment de aceeași natură.

De ani de zile, Emanuel se luptă pentru un sistem medical profesionist și curat, în care pacientul e în centru, iar etica medicală contează, nu e doar un detaliu formal. O face alături de toți cei 20.000 de membri ai unui partid care există pentru a-și aduce contribuția la o Românie mai bună, o țară în care să vrei să trăiești și să îți poți împlini bucata ta de destin.

Sunt mulți oameni ca Emanuel în USR și în Alianța USR PLUS. Suntem deschiși către și mai mulți. E nevoie de fiecare pentru a scurta parcursul către viitorul pe care ni-l dorim, dar care nu se va întâmpla de la sine.

Scriu aceste rânduri pentru că cred sincer că munca colegului Ungureanu, și a majorității colegilor noștri, trebuie nu numai sprijinită dar și cunoscută.

Acesta este USR”, scrie Barna pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.