Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna rupe tăcerea despre dosarul său și face acuzații explozive: 'A fost făcut la comanda lui Iohannis'

Facebook
Dan Barna

Dosarul meu a fost făcut la comanda lui Iohannis ca să nu ajung în turul doi. E declarația explozivă făcută de fostul vicepremier, Dan Barna. Liderul USR a explicat și în ce a constat ancheta.

Fostul vicepremier Dan Barna a declarat la Realitatea PLUS că dosarul sau a fost fabricat la comanda președintelui Klaus Iohannis pentru a-l împiedica să ajungă în turul doi al alegerilor.

Liderul USR a explicat detaliat în ce a constat ancheta și cum desfășurarea acesteia a fost influențată de către factori politici.

Dan Barna: „Dacă eu șs fi ajuns președinte dacă o bucată mare de Românie ar fi votat varianta USR ar fi însemnat că suntem cu toții un pic mai bine.”

Realitatea Plus: „Întrebarea este cine nu a vrut sa fiți prețedinte?”

„Klaus Iohannis nu își dorea o dezbatere”

Dan Barna: „În primul rând Klaus Iohannis, folosind tot statul ca să inventeze acel dosar. Este o realitate care mi-a fost confirmată în diverse formule.

Dosarul Dan Barna care nu a avut nimic sub coperți, decât burtiere de televizor, a fost clasat oficial de către procurori, ei spunând că nu există acele fapte. A fost doar un instrument de campanie”, a declarat Barna.

El a explicat că miza acelor alegeri a fost scoaterea candidatului USR din cursa pentru a nu ajunge în turul doi, pentru că președintele Iohannis nu își dorea de fapt vreo dezbatere.

„Dacă aș fi ajuns în turul doi ar fi fost poate mai complicat să argumenteze că nu putem sta de vorba și atunci a apărut acel dosar magic preluat, împins, ținut, lumea mințită.

(...)Nu s-a găsit evident nimic. Dar statul român a consumat resurse, timp, pentru a bloca un candidat al USR să ajungî în turul doi”, a spus Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.