Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, schimbare radicală de atitudine - atac la Guvernul Orban: 'Experiența ultimelor 3 luni arată că este necesar ca USR să fie prezent în guvernare'

Inquam Photos / George Calin
dan barna

Liderul USR Dan Barna și-a schimbat atitudinea cu privire la intrarea partidului său la guvernare! După ce a anunțat că propunerea USR pentru funcția de premier este Dacian Cioloș, Dan Barna a explicat și de ce a ales să facă acest lucru, atacând în același timp Guvernul Orban.

„În luna octombrie nu a existat niciun moment opțiunea intrării la guvernare. Nu a existat nicio propunere nici dinspre președinte, nici dinspre PNL pentru ca USR să intre la guvernare. A fost un subiect de presă, dar factual opțiunea intrării la guvernare nu a fost pe masă în discuțiile avute. În momentul de față, considerăm că experiența ultimelor 3 luni arată că este necesar ca USR să fie prezent în guvernare, nu doar pentru șansa de la reveni la alegerea primarilor în două tururi, dar în egală măsură pentru că în multe domenii pot fi făcute lucrurile mai bine”, a spus Barna, după consultările de la Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.