Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, semnal pentru Klaus Iohannis: 'Discutăm foarte serios şi responsabil cu PNL despre moţiunea de cenzură'

Inquam Photos/ Octav Ganea
barna ciolos bucurie

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, că nu există niciun fel de polemică cu PNL în ceea ce priveşte candidatul la alegerile prezidenţiale şi că a discutat cu Ludovic Orban despre moţiunea de cenzură.

"Nu avem o polemică cu PNL. Din momentul în care am fost ales preşedinte al USR, am fost constant în mesajul că USR, şi acum alianţa USR-PLUS, vom avea candidaţi la toate ciclurile electorale. Nu s-a schimbat nimic, a fost exact acelaşi mesaj. Că domnul Ludovic Orban a simţit nevoia să pară surprins brusc de această informaţie, pe care o ştia de un an şi jumătate, a exprimat un punct de vedere, i-am răspuns, lucrurile sunt în regulă, chiar astăzi am mai stat de vorbă, am mai discutat despre moţiunea de cenzură.

Citește și: Oreste aruncă bomba! Ministrul care are zilele numărate în Guvernul Dăncilă: Singura soluție acceptabilă

Adică aceste schimburi de replici, unele inerente şi oarecum fireşti, era normal ca eu să răspund la afirmaţia domnului Ludovic Orban, că n-ar fi fost un succes, că e unul relativ, am răspuns firesc, am taxat poziţia domniei sale, se merge mai departe. (...) La preşedinţia pentru Camera Deputaţilor a fost un candidat comun, am avut maturitatea, USR, să ne retragem candidatul nostru, tocmai pentru a avea un candidat comun al Opoziţiei. Discutăm în aceste zile foarte serios şi responsabil despre moţiunea de cenzură şi încercăm să obţinem cât mai multe dintre voturi", a spus Barna la B1 Tv.

El a adăugat că alianţa USR-PLUS a fost foarte consecventă pe mesaje foarte clare pentru un stat de drept, pentru o Românie pro-europeană, pentru o Românie care trebuie să se dezvolte în zona Europei puternice.

Citește și: Traian Băsescu intră la rupere în scandalul momentului: Nu există .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.