Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna (USR): Organizarea unui minting pentru familia tradiţională, o perdea de fum

Inquam Photos / George Călin
usr cotroceni iohannis barna

Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat luni că dorinţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a organiza un miting pentru susţinerea familiei tradiţionale este o perdea de fum, prin care încearcă să mute atenţia publică. Referitor la modificarea Codurilor penale, Barna susţine că ar fi un lucru bun dacă ar exista o dezbatere parlamentară, însă "experienţa ultimului an şi jumătate ne-a arătat că nu a existat aşa ceva".

"Am aflat că domnul Dragnea ne promite un miting de un milion de oameni în perioada următoare, legat de familia tradiţională. Realitatea este că, nereuşind să adune milioanele acelea cu care ameninţa România de aproape doi ani, care să-l susţină în calitatea sa de codamnat penal, încearcă să mute din nou focusul. Această perdea de fum cu familia tradiţională, o temă care pentru România nu e de actualitate. Familiile din România în momentul de faţă constată că reforma pe venituri nu e atât de minunată cum a fost promisă şi multe dintre salarii au scăzut şi avem demonstraţiile din sistemul sanitar. În acest context este din nou adus subiectul familiei tradiţionale şi al unui ipotetic miting", a afirmat Dan Barna.

Barna mai spune că Dragnea nu excelează în ţinerea de promisiuni, iar în condiţiile în care termenul în procesele salese apropie şi procedura parlamentară ar trebui să dureze, nu cumva dezbaterea pe Codurile penale "să fie la fel ca la legile justiţiei". "Este interesant însă dacă această promisiune va fi respectată, pentru că domnul Dragnea nu excelează la respctarea promisiunilor, întrucât termenul la procesele sale este destul de apropiat şi procedura parlamentară ar trebui să dureze, dacă nu cumva dezbaterea pe Codurile penale vor fi la fel ca la legile justiţiei şi vor fi trecute pe repede înainte aceste Coduri. dacă va fi o dezbatere parlamentară reală ar fi un lucru foarte bun, însă experienţa ultimului an şi jumătate ne-a arătat că nu a existat aşa ceva în Parlamentul României", a adăugat liderul USR.

PSD a decis să organizeze un mare miting pentru susţinerea ”familiei tradiţionale”, a anunţat, luni, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional. ”Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a spus că va fi ”un miting mare, foarte mare, la Bucureşti”. Întrebat de ce a decis PSD să organizeze acum acest miting, Dragnea a răspuns: ”Pentru că suntem pe ultima sută de metri de a adopta în Senat modificările la Constituţie. De asta, pentru că acum este subiectul”, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.