Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna îl UMILEȘTE pe Vlad Voiculescu: 'Nu era neapărat necesară acea comunicare'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Dan Barna spune că declaraţiile despre raportarea incorectă a morţilor COVID-19 făcute de Vlad Voiculescu nu erau „neapărat necesare”.

Jurnalistul Digi24 i-a dezvăluit lui Dan Barna că, într-o emisiune ce va fi difuzată sâmbătă, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a fost întrebat dacă șefii USR PLUS știau despre intenția lui Vlad Voiculescu de a anunța faptul că a început o investigație legată de raportarea incorectă a morţilor COVID-19, iar Ghinea a spus că da, fără să dezvăluie conținutul discuțiilor și nici concluziile.

Citește și: VIDEO Dan Barna îi contrează pe Klaus Iohannis și Florin Cîțu: 'Campania de vaccinare a ajuns la un plafon'

„Evident că am avut o discuție, cum e și firesc. La fel de evident, cum probabil intuiți, nu voi detalia ce s-a discutat în seara respectivă”, a spus Barna.

Întrebat dacă, personal, ar fi comunicat public informația, așa cum a făcut-o Vlad Voiculescu, Barna a spus: „din punctul meu de vedere, care se menține și în prezent, o analiză tehnică pe niște discrepanțe de date între două baze de date este o chestiune care trebuie verificată. În momentul în care avem niște concluzii, am identificat problema de metodologie, atunci are rost să faci o comunicare. Până atunci însă e ca și cum ai lucra la o problemă de matematică și ești în plină rezolvare”.

Citește și: VIDEO - Dan Barna denunță un fake news despre proiectul PNRR: 'A fost chiar ridicolă minciuna. A fost rostogolită în zona de PSD'

Cât timp nu există rezultatul verificării, informația nu aduce altceva decât rumoare, spune vicepremierul: „și eu consider că nu era neapărat necesară acea comunicare”.

Vlad Voiculescu, ex-ministrul Sănătăţii, reclama diferenţe „fundamentale” între raportare şi datele reale privind decesele COVID, spunând că diferenţa între datele raportate poate fi „de ordinul miilor”.

Citește și: VIDEO Dan Barna vorbește despre singurul partid pe care nu îl vrea: 'Este extremist şi eu nu voi negocia cu ei' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.