Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Bittman a 'explodat' la adresa autorităților: 'Noi suntem în război. Nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva?'

www.revista-vip.ro
Dan Bittman

Dan Bittman a declarat, la Antena 1, că nu este împotriva măştii şi că a respectat măsurile impuse, dar acuză autorităţile române că acţionează haotic şi că nu au reuşit să facă nimic concret toată vara.

"În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa... nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum sunt in război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile", este de părere artistul.

Gruparea ultranaţionalistă 'Lupii Cenuşii' a fost interzisă după ciocnirile turco-armene din Franța

Bittman acuză autorităţile că nu au făcut nimic concret în tot acest timp care s-a scurs de la debutul pandemiei.

"La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer", a mai spus artistul.

În urmă cu câteva zile, Bittman a declarat pentru Gândul Live că românii sunt manipulaţi de oameni care au o miză majoră - achiziţii importante, fără licitaţie.

"E miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor [...] Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor [...] Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica", este de părere artistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.