Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Bittman a RĂBUFNIT: de când mă exprim public, anumite radiouri au scos Holograf din playlist

captura Antena 3
Dan Bittman

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a acordat un interviu pentru Gold FM și susține că din momentul în care a ieșit public și a expus părerile sale despre pandemia de Covid-19, mai multe radiouri au scos trupa din playlist.

Citește și: STUDIU - Ne bucuram degeaba: măsurile de carantină nu au avut un efect simțitor asupra mediului

Redăm parțial interviul acordat de Dan Bittman lui Cozmin Gușă, la Gold FM:

Dan Bittman: Mă bucur că mai sunt în playlist-ul Gold FM pentru că multe radiouri m-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică, din păcate, influențează și muzica.

Cozmin Gușă: Asta n-am știut-o. Adică, e pe bune, s-a întâmplat?

Dan Bittman: Da, e bune. Se întâmplă în continuare. Da, cred că Europa FM ne-a scos, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun. Mai ales că Europa FM, ne e, așa cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile.

Cozmin Gușă: Asta voiam să spun. Asta voiam să spun, pentru că eu știu începuturile Europa FM și sunt legate foarte tare de succesul vostru.

Dan Bittman: Exact. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post, ce a cerut ca cei incomozi să fie ușor marginalizați. Pe mine mă amuză chestia asta, deși nu e veselă deloc treaba, dar mă amuză cum a ajuns să schimbe lumea într-un timp foarte scurt, foarte scurt.

Cozmin Gușă: Și cum s-au găsit metode ca cei incomozi să fie arși la buzunar.

Dan Bittman: Nu știu dacă la buzunar neapărat, dar oricum arși, arși pe vecie.

Cozmin Gușă: Acuma hai s-o luăm altfel pentru că cei care nu spun lucruri corespunzătoare sunt eliminați de pe rețele sociale.

Dan Bittman: Da, sigur.

Cozmin Gușă: Mulți dintre ei au și venituri pe care și le-au asigurat în baza traficului acolo, formațiile de succes câștigă din drepturile de autor, conform difuzărilor. Bun. Cât câștigă, mai puțin decât ar merita, dar câștigă. Tot arși la buzunar rămânem. Adică ne pun în genunchi pe boabe de cucuruz oamenii.

Dan Bittman: Sigur că da. Ți-am zis e trist, e păcat, pentru că muzica nu ar trebui să aibă nici o legătură cu politica și cu părerile unuia sau ale altuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.