Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Bucura, către liberalii din Sectorul 1: 'Cu pupici pe Facebook nu dregeți relația cu Clotilde. Știți și voi că doamna vă va lăsa pe dinafară'

Facebook
dan bucura

Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, le transmite liberalilor că ar trebui să mizeze pe el, pentru că relaţia cu USR-PLUS este una care va arunca PNL în afara jocurilor după alegeri. Potrivit lui Bucura, dacă va câştiga Clotilde Armand, aceasta se va delimita rapid de PNL.

"Liberalii de la Sector 1 au început să-și declare subit dragostea către colegii de la USR-Plus! Cică ei o susțin total pe Clotilde Armand!

Mai băieți, hai sa facem toți un exercițiu de sinceritate! Știți și voi că doamna vă va lăsa pe dinafară a doua zi după alegeri, dacă ar câștiga. La ce mesaje vă dă Cioloș cu Barna, nu vedeți alianță cu USR nicăieri! Nici măcar în Consiliul Local..

V-am mai spus și vă repet. Zeci de membri PNL Sector 1 merg în alegeri cu mine. E normal, fiindcă pe voi v-a lăsat "cineva" fără candidat. E frustrant, dar adevărat!

Cu pupici pe Facebook nu dregeți relația cu Clotilde! Ați văzut că abia vă menționează în aparițiile electorale. Șansa voastră sunt tot eu, pe 27 septembrie! Cine luptă de ani de zile cu Ciuma Roșie, alături de voi?! Armand sau Bucura?! Vorbim după alegeri...", scrie Dan Bucura pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.