Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Ciotoi a fost internat în spital! Idolul multor generații a suferit deja două intervenţii chirurgicale

Radu Pop
Foto facebook
dan ciotoi

Dan Ciotoi a fost internat în spital! Idolul multor generații a suferit deja două intervenţii chirurgicale

Cu puțin timp în urmă, Dan Ciotoi și-a anunțat fanii că a fost internat în spital. Artistul nu a dat de înțeles cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă a ținut să le transmită apropiaţilor că o perioadă nu va răspunde la telefon, anunță romaniatv.net.

Dan Ciotoi a ajuns pe patul de spital. Artistul și-a anunțat fanii că în prezent se află internat le-a transmis tuturor că o perioadă nu va mai putea răspunde la telefon, menționând că cei care vor să ia legătura cu el să o facă prin intermediul fiului său, Liviu Ciotoi.

Cu ceva ani în urmă, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Dan Ciotoi a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta la acea vreme. Atunci, muzicianul spunea că s-a îmbolnăvit din cauza supărării, după despărțirea de cea care îi era soție și pe care o înșelase. După ce a suferit două intervenții chirurgicale, Dan Ciotoi spunea atunci că se simte bine și se află în afara oricărui pericol, scrie spynews.ro.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să își cânte Dan Ciotoi la nuntă

Artistul susține că tarifele nu au suferit schimbări majore comparativ cu anul trecut. Prețul pentru un show obișnuit pornește de la 2.500 de euro, însă el poate crește, în funcție de cerințele clientului. Dacă vrei ca trupa Generic să îți cânte toată noaptea la nuntă sau la botez, trebuie să scoți din buzunar o sumă cuprinsă între 4.000 și 5.000 de euro.

„De obicei, un show de-al nostru, de circa o oră este 2.500 de oră. 2.500 dacă e departe de București, fiindcă altfel se poate negocia. Cam același tarife avem și la nunți și la botezuri. Dacă există pretenții, desigur, cresc și prețurile. E de la caz la caz! Și întotdeauna ținem cont de distanță. Cu cât e mai departe de București, cu atât trebuie să cerem mai mult. Ce mai e ieftin azi?!”, se confesează Ciotoi. Prin comparație, Adi Minune spunea că se mulțumește și cu 2.000 de euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.