Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cristian Popescu cere Guvernului sa nu falimenteze sectorul HORECA

arhiva personala
Dan Cristian Popescu

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a vorbit astazi pe contul sau de Facebook despre faptul ca in viziunea actualilor guvernanti, in ciuda declaratiilor acestora, cei din industria ospitalitatii nu exista de fapt. Sectorul HORECA, explica Popescu, "este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților."

Dan Cristian Popescu este primul politician care cere redeschiderea HORECA fiind de parere ca actualii guvernanti sunt complet depasiti de problemele serioase cu care se confrunta cei din industria HORECA, chestiune care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

" Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.

Ce ne dorim de la viitor? Faliment?

Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!

Sunt foarte curios care este viziunea dumneavoastră, a tuturor celor care lucrați în această industrie! Cum vedeți și simțiți ezitările Guvernului? " , spune Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la postul de primar al Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.