Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cristian Popescu: Primăria sectorului 2 începe dezvoltarea celui mai important pol urban de afaceri

Primaria Sectorului 2
Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 anunță că Primăria sectorului 2 începe dezvoltarea celui mai important pol urban de afaceri.

„Alături de investitori, autorități și alte entități interesate am deschis consultarea publică care privește zona Pipera. Miercuri, 12 decembrie a avut loc prima întâlnire la sediul Primăriei sector 2. Alături de colegii mei din cadrul administrației locale am discutat cu cei interesați despre variantele de soluționare a dezvoltării urbane din zonă și a situațiilor neplăcute care apar odată cu extinderea acestui spațiu”, anunță viceprimarul Dan Cristian Popescu.

„Problemele cetățenilor care își desfășoară activitatea sau trăiesc în Pipera sunt legate de infrastructura rutieră în primul rând. S-au identificat soluții ce țin atât de semaforizare, sensuri unice sau deschiderea unei noi guri de metrou, dar și de transportul public de suprafață”, continuă viceprimarul sectorului 2.

Citește și: Mii de elevi sunt vizați: Gabriela Firea anunță că le SCHIMBĂ programul de studiu, la școală

Printre cei interesați s-au numărat reprezentanți ai ambasadei Olandei, dezvoltatori imobiliari, proprietari de clădiri, dar și cetățeni care locuiesc în zona Pipera. S-a discutat prima fază a PUZ-ului de sector, care cuprinde întreaga suprafață, mai puțin zona protejată.

„Primăria sector 2 dorește dezvoltarea celui mai important pol urban de afaceri în Pipera. Primăria generală trebuie să ne devină partener de încredere pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. Mai departe de lupta politică, vreau să cred că siguranța, bunăstarea și confortul oamenilor sunt pe primul loc”, încheie Dan Cristian Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.