Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Diaconescu revine - Anunţul făcut de fostul patron OTV pe TikTok/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, revine pe micile ecrane. Diaconescu şi-a făcut un cont pe platforma TikTok, unde anunţă că urmează să lanseze o "platformă dedicată exclusiv artei cinematografice".

Omul de televiziune are o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public. La momentul eliberării condiționate, judecătorii l-au informat pe Dan Diaconescu că va avea voie să vorbească public abia în 2025.

Însă Dan Diaconescu apare într-un clip postat pe Tik Tok, anunțându-și revenirea: "Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro", afirmă Dan Diaconescu.

„"Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți", a spus omul de televiziune într-un clip.

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată. Cu toate acestea, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare. Instanța a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV la data faptelor, Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", şi Ghezea Mitruş, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicaţiei "Atac la persoană", au fost trimişi în judecată în octombrie 2010. Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi ameninţat în mod repetat, atât în mod direct, în cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" din 21 iulie 2009, difuzată de postul de televiziune OTV, cât şi indirect, prin intermediul lui Dorel Pârv, pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, pentru a-l determina să le dea suma totală de 200.000 de euro.

@ddhomecinema

##romania ##foryou ##dandiaconescu ##netflixromania ##homecinema ##romanian ##danvine

♬ original sound - ddhomecinema
@ddhomecinema

Urmareste pagina noastra si fi printre primii care afla cand ddhomecinema.ro va fi live.#fy#p #fo#ryou #da#nvine #ro#mania #ro#manian

♬ original sound - ddhomecinema
@ddhomecinema

Chemati-va familia, vecinii si prietenii pentru ca regele ratingului s-a intors. Entertainment + CRYPTODANI?! WOWROMANIA ##danvine ##romania ##fyp

♬ original sound - ddhomecinema

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.