Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Mihalache, atac la Victor Ponta: 'Ecuația este foarte simplă'

ponta-iohannis-sursa:evz.ro

Seful Cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a interpretat, sambata seara, intr-o noua interventie televizata, declaratiile contradictorii aparute intre Klaus Iohannis si Victor Ponta pe tema majorarii salariilor a 48 de inalti demnitari.

"Ecuatia este foate simpla. Exista la un moment dat un consens intre institutii, acest consens a fost rupt din motive pozitionale, criza politica si punct", a declarat Dan Mihalache la postul Antena 3.

"Exista o zona de populism si incorectitudine care nu poate fi plasata in curtea presedintelui Klaus Iohannis, ci in alte curti", a mai spus acesta.

Dan Mihalache a precizat ca fostul Premier interimar Gabriel Oprea a avut 'o conduita corecta'. "Incorecta mi se pare atitudinea lui Victor Ponta, nu-mi plac ipocrizia si minciuna", a mai spus acesta.

Mihalache a reamintit faptul ca ideea apartine lui Victor Ponta si ca Guvernul a trimis Cotroceniului inca de la inceputul anului o grila de salarizare.

"E o discutie care dateaza de la inceputul acestui an, nu as vrea sa fiu nevoit sa dezvalui emailurile primite de mine", a spus seful Cancelariei prezidentiale.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.