Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, îi răspunde lui Ciolacu: 'Fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi…'

Radu Pop
caleaeuropeana.ro
Dan Motreanu

Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, răspunde la ironiile lui Marcel Ciolacu la adresa liberalilor. Europarlamentarul PNL intervine într-un schimb de replici în care a fost implicat și Rareș Bogdan.

Liderul PSD Marcel Ciolacu l-a ironizat, miercuri, pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, după ce acesta a declarat că dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie pentru MApN şi nu au, să le spună, pentru că PNL, în orice moment şi pentru orice portofoliu, are soluţii. Concret, Ciolacu l-a numit pe Rareș Bogdan „nea Ion de la raion” (un neica nimeni, care doar își dă cu părerea).

Prezent la Adunarea Județeană a Organizației Seniorilor Național Liberali Giurgiu, Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a comentat ironia lui Marcel Ciolacu făcută la adresa europarlamentarului Rareș Bogdan, cum că: „Întotdeauna trebuie să existe și nea Ion de la raion”, adică unul care să își dea cu părerea. În aceste circumstanțe, președintele Dan Motreanu a precizat că fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi.

„Mă așteptam ca domnul Ciolacu – ca un bun socialist – creștin practicant, să îl compare mai degrabă cu Ioan Gură de Aur. Despre Rareș Bogdan se pot spune multe, dar nu și faptul că nu este un bun orator. Este o calitate pe care nimeni nu i-o poate contesta. De asemenea, se pare că, mai nou, și predicțiile îi ies lui Rareș Bogdan, atât cu pensiile speciale – din păcate mult mai târziu de 30 zile, cât și cu promisiunea creșterii pensiilor cu 15% și a salariului minim la 3.000 de lei, măsuri pe care sunt sigur că și domnul Ciolacu și le dorește. Cele două măsuri se pot întâmpla pentru că până la sfârșitul anului, Guvernul Ciucă va propune reformarea sistemului în baza contributivității și reducerea inechităților din sistemul de pensii, dar și pentru că, după vizita și negocierea făcută de premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles inclusiv cu președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, s-a propus ajustarea unor jaloane din PNRR, precum și înlocuirea limitei de 9,4% din Produsul Intern Brut pentru pensii, cu un alt indicator, care să ţină cont de studiul Băncii Mondiale, un indicator de disciplină financiară”, a precizat Dan Motreanu, potrivit evenimentgr.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.