Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru a explodat: Nu pariați la CM! Corupții din FIFA și UEFA dau clasă găinarilor de la noi

Facebook
dan negru

Realizatorul TV Dan Negru îi avertizează pe români să nu parieze pe meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal. Negru spune că victoriile sunt deja aranjate și că toți cei care pariază sperând în meciuri cinstite vor fi dezamăgiți.

Nu pariați pe meciurile de Mondial! Va fi un CM in care pariorii vor pierde bani pentru că fotbalul de azi e mai mincinos ca niciodată. Corupții din FIFA și UEFA dau clasă găinarilor de la noi care au ieșit din pușcării scriind cărți. Jucatori și oficiali obișnuiți cu corupția vor regiza un Mondial care va sta la mâna mafiei pariurilor. La Mondialele din 2006 unele rezultate din grupe se ştiau de dinaintea primului meci dar lista mafiei pariurilor e lunga. Campionatul Italiei, arestările barosanilor din diferite campionate arată cât de pătat e fotbalul.

Înaintea fiecărui meci, TVR ar trebui să avertizeze despre mafia pariurilor. Fotbaliști talentați însă ușor coruptibili și oficiali FIFA urmariți pentru corupție vor transforma Mondialul intr-o ruletă de pierdut bani.. Pentru ca domnul Caragiale avea dreptate: "norocul e prea puțin și lumea e prea multă ", scrie Dan Negru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.