Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru a izbucnit și le explică românilor ce înseamnă, cu adevărat, Crăciunul: Nașterea și Xmas sunt diferite / FOTO

facebook.com
dan negru

Dan Negru a izbucnit și le explică românilor ce înseamnă, cu adevărat, Crăciunul: Nașterea și Xmas sunt diferite

Dan Negru vine cu o nouă postare controversată pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul a vorbit despre diferența dintre Crăciun și Xmas, explicând ce înseamnă sărbătoarea de la 25 decembrie.

Dan Negru este supărat din cauza modului în care românii sărbătoresc Crăciunul, una dintre cele mai frumoase perioade din an, care îi adună la un loc pe cei dragi și umple casele de iubire și fericire.

Nașterea Domnului este un prilej de bucurie pentru creștini, dar, în ultimii ani, este mai mult un motiv de petrecere, fiind dat uitării sensul religios. Celebrul prezentator a făcut și el o postare în acest sens, transmițând un mesaj controversat. Acesta a atras atenția asupra faptului că oamenii nu știu să facă diferența între Crăciun și Xmas și nu înțeleg care este, de fapt, însemnătatea evenimentului de la 25 decembrie.

Vedetea își dorește ca toată lumea să înțeleagă că nu ar exista Crăciun fără Iisus și că ceea ce sărbătorim nu este venirea lui Moș Crăciun, ci nașterea lui Iisus.

„’Crăciunul fără Iisus nu e sărbătoare,ci petrecere’ credea Rafail Noica. Nașterea și Xmas sunt diferite. Crăciunul nu e despre un moș ci despre un copil. Nașterea LUI a schimbat lumea! Bebelușul născut acum e cel care mai târziu „va să vie cu slavă sa judece viii si mortii, a Cărui împărăție nu va avea sfârșit…”, a scris Dan Negru.

Prezentatorul consideră că oamenii ar trebui să se bucure de sărbătoarea în sine și să nu facă din aceasta un motiv de petrecere. Își amintește cum în copilărie îi saluta pe toți cu „Hristos s-a născut!”, semn că, pe vremuri, oamenii înțelegeau mai bine importanța Crăciunului și a venirii pe lume a lui Iisus.

Alături de mesaj sunt atașate și două fotografii, ambele reflectate în oglindă, cu scopul de a evidenția contrastul dintre semnificația autentică a Crăciunului, reprezentată de Biserica Nașterii Domnului, și modul în care sărbătoarea este trăită în prezent, ilustrată de o imagine cu Dan Negru într-un centru comercial.

Dan Negru ține foarte mult la clipele petrecute alături de cei dragi. Chiar dacă este foarte ocupat, ține mereu cont de nevoie de a fi alături de familie în cele mai importante momente din viața lor.

Anul acesta, prezentatorul va petrece Crăciunul alături de cei pe care îi iubește. În fiecare an, aceștia încearcă să se bucure cât mai mult de Nașterea Domnului și fac din ea un adevărat eveniment important.

„În perioada sărbătorilor fiecare membru din familie ascundem celuilalt încărcătoarele de telefoane și laptopuri în așa fel încât să nu le mai încărcăm și sa nu le mai deschidem până după Crăciun. Vă recomand jocul ăsta pentru sănătatea familiei”, a povestit Dan Negru pentru Unica.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.