Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru CERE INTERVENȚIA URGENTĂ a statului, după închiderea școlilor din Timișoara: E breaking news european!

Libertatea.ro
Dan Negru

Prezentatorul TV Dan Negru cere intervenția urgentă a statului român, după ce școlile din Timișoara s-au închis din cauza frigului. Administrația Fritz spune că nu are bani să cumpere gaz pentru ca societatea locală de termoficare să furnizeze căldură la parametri optimi, iar guvernul nu ajută în niciun fel, mulțumindu-se să aloce periodic sume de bani care însă nu rezolvă problema prețurilor exorbitante la gaze.

"Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei  Ca marionetă, m-am prins. Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine. Zilele astea în Timisoara s-au închis școli din cauza frigului din clase! Când se închid școli, se deschid pușcării !

In 1718 se deschidea in Timisoara prima şcoală elementară din România. Azi se închide de frig! Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell. Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig. Asta e breaking news european! Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face! Statul inchide școli ca să deschidă pușcării !", scrie Dan Negru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.