Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru critică dur elevii din ziua de azi: 'Cirezile de proști sunt protejate de lege! Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi'

facebook.com
dan negru

Dan Negru a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, în care a povestit cum coleg de clasă a fost exmatriculat, lucru care le-a prins bine celorlalți. Nimeni din școală nu a mai îndrăznit să creeze probleme.

Dan Negru este împotriva faptului că în ziua de azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați din școli.

Realizatorul TV este revoltat de această decizie și spune că dascălilor le trebuie redată puterea, în condițiile în care, astăzi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un "azil de bolunzi".

"Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă, celor rămași, pentru că a cumințit toată școala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați! De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenuncheat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli! Redați-le puterea profesorilor! ", afirmă realizatorul TV.

Dan Negru face referire și la faptul că dascălii nu mai au astăzi aceeași autoritate și sunt desconsiderați de elevi.

"Azi profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cică spunându-i adevarul, elevul poate să cadă in depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege! Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi și in locul doctorilor sunt profesorii care umblă-n vârful picioarelor să nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea drepate: "copilul ajunge, după educația primită, pedeapsă sau răsplată! ", arată Dan Negru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.