Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru critică dur prețurile mari de la Castelul Peleș: E mai ieftin să vezi Versailles, decât Peleș. Regalitatea a dat-o în gard' / VIDEO

captura video
Dan Negru

Dan Negru a postat pe contul de Instagram, un film în care se arată contrariat de prețurile de intrare pentru o vizită la Castelul Peleș, pe care le compară cu cele de la celebrul Palat Versailles, din Franța.

„Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei, dacă ești adult și 37 de lei, dacă ești copil. Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței, de lângă Paris, plătești mai puțin, 21 de euro, adică vreo 104 lei", a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare.

"E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleșul, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta, despre istoria regilor României învățăm doar noi', a adăugat Dan Negru.

"Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l'

Dan Negru nu s-a arătat dezamăgit doar de prețul biletelor de intrare, ci și de gardul de pe aleea care duce la Castelul Peleș. Astfel, prezentatorul TV a transmis faptul că, în opinia lui, sumele încasate ar trebuie să se justifice într-un fel și să se facă reparațiile necesare.

„Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, acesta e gardul de pe drumul principal, care duce spre Peleș. Vă mai dau un preț, dacă vrei să vezi castelul Sant Angelo din Roma plătești 17 euro, aici, al Peleș, prețul e dublu, 30 de euro. Despre istoria Imperiului Roman și despre împărații Imperiului Roman învață toți copiii planetei la școală, despre regii României doar ai noștri. Dar aici, la Peleș, trebuie să ai grijă de copiii tăi, dacă nu îi ții de mână, i-ai pierdut în prăpastie. Liniștit un copil se poate prăbuși în acea prăpastie', a continuat el.

Omul de televiziune  s-a declarat întristat de condițiile găsite la Castelul Peleș, mai ales că a cunoscut personal Familia Regală și știe cum arătau lucrurile pe vremuri.

„O spun cu amărăciune, l-am cunoscut pe Majestatea Sa, Regele Mihai, am cunoscut-o pe Regina Ana, dar după ei, regalitatea a dat-o în gard', a conchis omul de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.