Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru, MESAJ CATEGORIC după transferul ANULUI: Există un om căruia ii mulțumesc deplin

Facebook
Dan Negru

Omul de televiziune Dan Negru  a transmis primul mesaj după plecarea la Kanal D. Dan Negru i-a dezamăgit pe cei care se așteptau să plece cu scandal sau cu atacuri la adresa foștilor șefi.

"Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei.

Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă ! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna " "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!" Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...", scrie Dan Negru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.