Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru scoate cartonașul galben la Ciutacu și Prelipceanu: Bătălia nu mai e între noi

captura TV
dan negru

Dan Negru sparge scandalul audiențelor generat de nunta lui George Simion și îi avertizează pe marii jurnaliști din România că lupta nu e între televiziuni, ci cu mediul online, care capătă tot mai mult teren.

Citește și: Victor Ciutacu scoate tunurile după ce România TV a rupt audiențele: Ne scuzați că restul pieței nu a existat

Nunta lui Simion a aprins subiectul audiențelor tv. Digi se războiește cu RTV, B1 cu A3, Prelipceanu cu Ciutacu ... Imi permit un sfat din spatele poreclei de "regele audiențelor" care vine poate de la ăștia 25 de ani de audiențe cu acvarii și cu blonde, cu copii talentați și cu revelioane, cu farse sau cu litere. Când doi se ceartă, al treilea câștigă. Al treilea va fi online. Bătălia nu mai e între noi, e între noi, televizunea, și YouTube, TIkTok, Netflix ...

In America "cord-cutting" , deconectarea de la cablul tv e un fenomen.

In România , televiziunea încă rezistă datorită abonamentelor ieftine și a fotbalului gratis, nu datorită nouă, a creatorilor de conținut !  Paolo Bonolis, vedeta Mediaset a fost sâmbătă seara invitatul RAI. La noi, prin contract, Esca nu are voie la Gâdea și nici Moisescu la Denise Riffai. Anul asta, de 1 Aprilie, Jimmy Fallon ( NBC ) și Jimmy Kimmel (ABC) au făcut schimb de televiziuni, fiecare apărând la televiziunea concurentă. Ai noștri își scot ochii !

NBC și FOX au preluat împreună deschiderea campionatul de fotbal american, liga USFL, difuzând același reclame ! Cei mari fac asta demult. Din bătălia cu online nu poate sa câștige doar Pro , doar Kanal, doar Antena. Ori toți, ori niciunul. Separat putem câștiga meciuri! Împreună putem câștiga campionatul !, scrie Dan Negru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.