Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Negru, supărat că ziarele îi speculează salariul. Vedeta Tv vorbește despre banii încasați de la Antena 1

dan negru

Realizatorul Tv Dan Negru a mărturisit, joi, pe Facebook, că salariul său nu este atât de mare pe cât susține presa și că este nedrept că de fiecare dată când o emisiune nu se ridică la nivelul așteptat de audiențe este găsit vinovat prezentatorul.

"Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”.

Mai mulți pompieri, implicați într-un accident TERIBIL, cu mai multe victime: Coliziune puternică între două vehicule - FOTO

Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da știrea “Negru, lider de 18 ani”, dar că are pregătită prima pagina pentru când va fi “Negru, prima dată înfrânt de Revelion”.

Meserie de acar Păun în care nu câștigăm 40 mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Raduleasca...", a scris Dan Negru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.