Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nica: 2024 e un an plin de provocări. Vrem să arătăm că încrederea cetăţenilor în noi se va regăsi într-un vot pe care PSD îl va obţine

facebook.com
Dan Nica

Liderul Delegaţiei PSD din Parlamentul European Dan Nica a precizat că anul 2024 este unul plin de provocări fiind patru runde de alegeri la care partidul îşi propune să arate încrederea cetăţenilor în PSD, printr-un rezultat foarte bun la toate alegerile.

„2024 pentru noi este un an plin de provocări, sunt patru runde de alegeri şi vrem să arătăm că încrederea gălăţenilor în noi se va regăsi într-un vot pe care PSD îl va obţine cu un rezultat foarte bun la toate alegerile, fie că vorbim de alegerile locale, unde vom merge în continuare la principalele funcţii cu domnul preşedintel Fota la Consiliul Judeţean şi cu domnul primar Pucheanu, la alegerile parlamentare, europarlamentare, prezidenţiale, şi turul întâi şi turul doi, vom obţine câteva rezultate care vor crea mare bucurie şi plăcere pentru toţi cei care aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum ne descurcăm. Eu spun că foarte bine”, a explicat Dan Nica, întrebat vineri la Galaţi ce îşi propune PSD pentru anul 2024, din punct de vedere electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.