Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor a semnat cu Dinamo

În timp ce Steaua își pierde vedetele, Dinamo încearcă să profite de situație! Chiar dacă au rămas fără căpitanul Mevlja, plecat la vicecampioana Rusiei, FK Rostov, câinii au dat lovitura și l-au adus pe Dan Nistor, ultima oară la Pandurii Târgu-Jiu.

Citește și: Steaua a vândut un jucător în Seria A. Alte trei vedete se pregătesc să plece

Mijlocașul a profitat de faptul că recursul celor de la Pandurii la decizia Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor de a-l declara liber de contract a fost respins și s-a înțeles imediat cu Dinamo. Prin aducerea lui Nistor, câinii încearcă să acopere gaura lăsată de Paul Anton, care a fost împrumutat la Getafe.

Mijlocașul trecut și pe la Evian va semna pe doi ani cu Dinamo, timp în care va primi un salariu de 9000 de euro pe lună. Nistor ar putea debuta pentru alb-roșii chiar mâine, în amicalul cu liderul din Bulgaria, Dunav Ruse.

"Sunt bucuros că am venit la Dinamo. Sper să fac lucruri bune aici și să câștigăm un trofeu. Este cea mai de tradiție echipă din România și cei mai frumoși fani.

Am avut discuții și cu ȚSKA Sofia, dar e mai bine să semnez cu Dinamo. Când te dorește un asemenea club precum Dinamo, nu te mai uiți la alte echipe.

Sper să fie bine aici. Paul Anton mi-a spus numai cuvinte frumoase. Sper să reajung la națională. Despre galeria lui Dinamo nu mai am ce să zic. Ne-a lăsat pe toți fără cuvinte la fiecare meci. E printre cele mai tari din Europa", a zis Nistor pentru Dolce Sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.