Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor, după victoria cu Chindia: 'Sunt trei puncte importante, dar trebuie să câștigăm și sâmbătă. Psihic stau foarte bine, dar situația cu banii e la fel'

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Dinamo s-a impus categoric în etapa intermediară jucată în fața celor de la Chindia Târgoviște. A fost 4-1 pentru gruparea din Ștefan cel Mare, dar atmosfera din cadrul clubului este în continuare tensionată. Jucătorii antrenați de Dușan Uhrin nu și-au primit salariile, potrivit Mediafax.

"Sunt trei puncte importante, dar trebuie să câștigăm și sâmbătă. Psihic stau foarte bine, dar situația cu banii e la fel. Colegii sunt familia mea, îi respect și sunt alături de ei în orice moment. Nu s-a întâmplat nimic, totul e la fel. Vine iarna, vom vedea ce va fi. Important e să câștigăm și ultimele meciuri rămase și vedeam la iarnă ce se întâmplă.

Dacă ei (n.red. - conducătorii) cred că e bine așa, să fie sănătoși. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece", a spus Dan Nistor, după victoria cu Chindia.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Dan Nistor a fost întrebat și despre o eventuală plecare de la Dinamo: "Vom vedea în decembrie. Mai e foarte puțin și vom vedea atunci. Chiar ieri m-a sunat cineva, dar cineva de la Rucăr", a încheiat Dan Nistor.

Dinamo București a câștigat meciul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, din etapa a 19-a a Ligii 1. ”Câinii” s-au impus cu 4-1. Pentru Dinamo au marcat Andrei Pițian- autogol, Ricardo Grigore, Slavko Perovic și Mattia Montini, iar pentru Chindia, Alexandru Benga.

Succesul o ține în cărțile calificării în play-off pe Dinamo. Se află pe locul 7, cu 28 de puncte, la două puncte de locul 6, FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.