Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor: 'Nu am plâns pe la colţuri că nu mi s-a mărit contractul'

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Dan Nistor (30 de ani) a fost subiectul unui transfer pe finalul perioadei de transferuri din Liga 1. Gigi Becali l-a dorit insistent la FCSB, însă căpitanul lui Dinamo a ales să rămână în Ştefan cel Mare, unde i s-a propus o mărire de contract care nu a venit până acum, scrie Mediafax.

Căpitanul roş-albilor nu este de acord cu cei care spun că el ar fi suferit din cauza faptului că tranzacţia a picat sau că ar fi încercat, pe baza interesului arătat de Gigi Becali, să obţină un contract mai avantajos la Dinamo: ”Sper din tot sufletul să fim mai responsabili mâine (n.r. - vineri, 21 septembrie), să nu mai facem greşeli şi să ne întoarcem cu cele trei puncte de la Iaşi. Ar trebui să muncesc şi eu mai mult şi să vorbesc mai puţin!

Citește și: Irina Begu a reuşit una dintre cele mai bune evoluţii în sezonul 2018: S-a calificat în sferturile turneului de la Seul

A fost o problemă, mai mult problema dumneavoastră că nu am plecat la Steaua sau că nu mi s-a mărit contractul. Nu am plâns pe la colţuri că nu mi s-a mărit contractul sau altceva”, a spus Nistor, în cadrul unei conferinţe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.