Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Șova îl contrazice pe Victor Ponta/ DOCUMENT

probe evidence

Scandalul probelor că premierul ar fi fost sau nu implicat în firma de avocatură a senatorului PSD Dan Șova continuă.

Jurnalistul Catalin Prisacariu remarca pe blogul sau ca Dan Sova  spunea public, printr-un comunicat de presa, in septembrie 2007, ca firma sa de avocatura "si-a extins parteneriatul prin alaturarea in cadrul echipei a avocatului Victor Ponta, ca partener senior".

Azi, 7 iunie 2015, ora 11.00, în conferință de presă, Ponta a zis așa: “Nu am fost niciodata asociat in Cabinetul din care facea parte domnul Sova, nu ca ar fi fost un lucru rau” (sursa).

Viorel e mitoman fără scăpare, clar. Pentru că iată ce spunea (public, prin comunicat de presă!) chiar Șova, în septembrie 2007:

“Casa de avocatura Sova si Asociatii si-a extins parteneriatul prin alaturarea in cadrul echipei a avocatului Victor Ponta, ca partener senior. Astfel, echipa de parteneri a firmei Sova si Asociatii ajunge la sapte membri, dintre care patru parteneri seniori (Victor Ponta, alaturi de Dan Sova, Roxana Eftimie si Radu Cernov).

Dan Sova, Managing Partner, precizeaza ca alaturarea avocatului Victor Ponta echipei Sova si Asociatii va contribui la dezvoltarea si specializarea firmei, precum si la consolidarea imaginii profesionale si publice.”

content-image

Anterior europarlamentarul Monica Macovei prezenta și ea un document din care reieșea ca premierul ar fi fost în firma de avocatură a lui Șova:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.