Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Șova, război total cu Liviu Dragnea: Toti nervii sunt întinși. Nu e bun un Congres rapid

sova

Dan Sova a deschis un nou front de lupta cu Liviu Dragnea.

Dupa ce presedintele executiv al PSD a anuntat ca majoritatea filialelor doresc organizarea Congresului PSD inainte de Anul Nou, in luna decembrie, Dan Sova spune ca "nervii sunt intinsi" si Congresul trebuie organizat anul viitor, in luna februarie, asa cum a fost stabilit.

"Pierderea acestor alegeri ne-a luat prin surprindere pe toți. Nici mie nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis, filialele noastre din teritoriu au lucrat foarte bine, și-au făcut datoria. Și totuși am pierdut cu un milion de voturi. Am pierdut din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef și cineva trebuie să facă pasul înapoi. Însă organizarea rapidă a unui Congres, în momentul în care toți nervii sunt întinși, nu este un lucru bun. Nu cred că este bine să avem un Congres în decembrie, ci mai degrabă în februarie, martie", a declarat Dan Sova la "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

Dan Sova i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Liviu Dragnea a anuntat ca nu va candida la sefia PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.