Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Pascariu, președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank, se retrage din funcție

unicredit

În ședința Consiliului de Supraveghere UniCredit Bank din 2 aprilie 2020, Dan Pascariu, Președinte al Consiliului de Supraveghere, și-a anunțat decizia de a se retrage din funcție începând cu data de 03.04.2020, anunță MEDIAFAX.

„Îi mulțumesc lui Dan Pascariu, în numele Directoratului și al tuturor colegilor, pentru contribuția avută la dezvoltarea sistemului bancar și, în special, a băncii noastre. Este una dintre cele mai importante figuri în istoria UniCredit Bank, cu o contribuție relevantă și constantă în crearea unei culturi organizaționale sănătoase. Îi dorim tot ce este mai bun și sunt convins că și pe viitor va rămâne aproape de noi”, a spus Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

Continuitatea activităților programate ale Consiliului de Supraveghere până la o nouă nominalizare pentru rolul de Președinte al Consiliului de Supraveghere va fi asigurată de poziția de Vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.