Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu a identificat marea problemă a Marocului în meciul cu Franța: 'Noi la CFR Cluj suntem criticați de cinci ani pentru lucrul acesta!'

Dan Petrescu

Fostul internaţional Dan Petrescu, în prezent antrenor al formaţiei CFR Cluj, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult ca argentinianul Lionel Messi să câştige Cupa Mondială deoarece în opinia sa este de departe cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

"Sincer, mi-aş dori foarte mult ca Messi să câştige Cupă Mondială. După părerea mea, Messi e cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Am zis-o de 1.000 de ori, e părerea mea. Unii zic de Pele, de Maradona, eu zic că Messi este de departe cel mai bun din istorie. Şi de aceea el merită să ia şi Cupa Mondială. Sută la sută Messi se retrage de la naţională după Cupa Mondială. Nu cred că va mai juca. Chiar dacă pierde finala eu zic că se va retrage", a afirmat Petrescu, informează Agerpres.

Tehnicianul susţine că în fazele superioare ale CM din Qatar au ajuns selecţionatele care au mizat pe apărare şi nu cele care au arătat un fotbal spectaculos.

"Argentina s-a calificat jucând ce trebuie. Din păcate unii specialişti s-au cam înşelat la Mondialul ăsta crezând că tiki-taka e câştigătoare. Tot timpul s-a spus că fanii doresc un fotbal spectaculos... dar eu zic că fanii Spaniei doreau să fie în finală, precum cei ai Portugaliei sau Braziliei. Nu îi interesa pe ei de tiki-taka, de vrăjeala asta cu pasele... cel mai important e rezultatul. Argentina e în finală... îl are pe Messi şi s-a apărat foarte bine. Asta e cheia succesului, dacă cineva înţelege fotbalul. Argentinienii s-au apărat extraordinar, nu le-au dat nicio şansă croaţilor. Şi dacă îl ai pe Messi şi te aperi foarte bine meriţi să fii campion mondial. Franţa se apără foarte bine şi îi are pe Mbappe şi Giroud... dacă îl avea şi pe Benzema era şi mai greu pentru adversarii lor. Deci echipele care ştiu ce vor au ajuns acolo. Maroc s-a apărat extraordinar până acum, de aia e în semifinale, nu pentru că a jucat excelent. Dacă ştii să te aperi bine ai şanse mari... lucru pentru care noi, CFR Cluj, suntem criticaţi de cinci ani. Nimeni nu credea că Maroc va ajunge aici. Nici eu nu credeam că va ajunge Croaţia din nou aici. Ştiam că are jucători buni, dar credeam că e prea mult să ajungă încă o dată în semifinale. Eu mergeam pe Brazilia, Germania şi Olanda. Dar surpriza face parte din fotbal", a spus Dan Petrescu.

Echipa naţională de fotbal a Argentinei, dublă campioană a lumii (1978, 1986), va întâlni duminică în finala Cupei Mondiale 2022 câştigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se vor înfrunta miercuri seara Franţa, deţinătoarea trofeului, şi revelaţia Maroc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.