Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj: 'Va fi un mic miracol dacă ne calificăm'

Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că formația sa trebuie să joace pentru victorie în meciul cu Celtic, de joi, care îi poate aduce calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Tehnicianul numește această posibilă performanță "un mic miracol", anunță MEDIAFAX.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

Tehnicianul a mai declarat că nu se aștepta să ajungă atât de aproape de calificare, însă, dacă nu va reuși să acceadă în următoarea fază a competiției, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera sa.

"Celtic poate să vină cu trei echipe în campionatul românesc și câștigă sigur titlul. Nu cu prima, nu cu a doua, ci cu a treia. Uitați-vă la lotul lor! E normal că ei sunt favoriți. Indiferent ce mi-ați spune, vom fi foarte supărați și triști dacă nu ne calificăm. Nu mă așteptam nici 1% să jucăm cu calificarea pe masă și să avem nevoie doar de un punct. Dacă nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. E clar că e bine să ai două rezultate din trei la dispoziție, nu numai unul. Dacă jucăm la egal, pierdem sigur. Putem primi gol în minutul 95. Noi trebuie să punem probleme. Știm că Celtic a câștigat ultimele 12 meciuri oficiale. Au un lot fantastic, o formă fantastică. Va fi un mic miracol dacă ne calificăm. Ne uităm la numele adversarelor. Lazio e pe 3 în Italia, Rennes poate trece pe 3 în Franța, și de Celtic ce să mai zic? Dacă terminăm și pe locul 1 în Liga 1, va fi tot un mic miracol pentru că a fost una dintre cele mai grele perioade din cariera mea", a declarat Dan Petrescu, miercuri, într-o conferință de presă.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

În plus, Petrescu crede că formațiile din România nu se vor mai întâlni prea des cu șansa de a accede în primăvara europeană: "Nu contează prima de calificare la un asemenea meci. Ar fi păcat să ne gândim la bani. E ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm, de asta mi-e frică mie. Nu știi când mai vine șansa ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Eu sunt sceptic deoarece bugetele din România sunt foarte mici și nu te poți compara cu cluburile mari".

CFR Cluj va înfrunta echipa scoţiană Celtic, pe teren propriu, joi, de la ora 19:55, în ultima rundă din grupa E a Europa League. Campioana României are nevoie să obţină un punct pentru a-şi asigura calificarea. Pentru echipa lui Dan Petrescu există şi varianta eşecului în meciul cu Celtic, însă Lazio nu trebuie să o învingă pe Rennes, în celălalt meci al grupei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.