Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu (CFR Cluj) reclamă oboseala jucătorilor: Cel mai bun transfer ar fi o pauză

Dan Petrescu

Antrenorul echipei de fobal CFR Cluj, Dan Petrescu, pune rezultatele slabe din campionat ale formaţiei sale pe seama oboselii acumulate de jucători în cele 15 meciuri oficiale disputate în ultimele două luni, afirmând că cel mai bun transfer pe care îl poate face ar fi o pauză, anunță agerpres.

"Vă daţi seama că sunt supărat după ultimul rezultat (1-3 cu Farul, n. red.). Chiar dacă nu am fost pe bancă, tot eu sunt antrenor, nu mi-a căzut bine. Am jucat 15 meciuri oficiale în două luni şi mai vin două-trei, vor fi în total 17-18 meciuri. Deci vine cam 9 meciuri pe lună, ceea ce mi se pare un pic exagerat. Noroc că s-a amânat meciul cu Sibiu şi am înţeles că şi cel cu FCSB, ceea ce este fantastic, şi pentru noi şi pentru ei, ca să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme cu accidentări şi foarte mare oboseală la echipa asta, se vede", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul a precizat că până la startul echipei în grupele Europa Conference League vor mai veni 2-3 jucători, precizând însă că pauza ar fi cel mai bun transfer pe care l-ar putea face.

"Vor veni jucători până la meciul de joi, sunt convins de asta. Clubul nu doar vinde, ci şi ia jucători în acelaşi timp. O să vedeţi că vor veni jucători. Există însă greutăţi în a găsi jucători liberi aşa cum vrem noi, dar să aibă şi calităţi cum vrem noi. Au fost cinci ani în care s-au ghicit jucătorii, e posibil ca acum să fie o perioadă mai grea, pentru că rezultatele asta spun. E o perioadă mai grea în campionat, nu a fost niciodată această situaţie. Indiferent că jucam bine sau nu în cupele europene, în campionat ne făceam treaba. E un semn de întrebare şi trebuie să vedem ce putem face în continuare. Că nu poţi da vina tot timpul pe oboseală. Încercăm din mers să mai luăm doi-trei jucători, dar sunt convins că cel mai bun jucător pentru noi ar fi o pauză. Sunt convins că două trei-zile de pauză ar rezolva problemele la echipă. Un fundaş central şi un atacant cu siguranţă vor veni până duminică la echipă", a mai spus Dan Petrescu.

Campioana României, CFR Cluj, care ocupă în acest moment locul 10 în clasamentul Superligii, va întâlni formaţia FC Voluntari, miercuri, de la ora 19:15, pe teren propriu, într-un meci din cadrul etapei a 8-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.