Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, CRIZĂ de nervi: a intrat pe teren să se certe cu arbitrul, la un meci amical

www.gsp.ro
Dan Petrescu

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă în timpul meciului amical dintre CFR Cluj și Emelec Guayaquil, după ce Adrian Alexandru Păun a fost faultat, iar arbitrul nu a acordat lovitură liberă. Mai mult decât atât, arbitrul l-a eliminat pe jucătorul Clujului.

Citește și: Mihai Tudose profețește: La alegerile din toamnă PSD-ul bate PNL

CFR Cluj conducea cu scorul de 2-1, când, în minutul 61, Adrian Alexandru Păun a fost faultat de un adversar. Arbitrul nu a oprit partida, iar Emelec a punctat după o lovitură de la colțul terenului. Dan Petrescu s-a înfuriat și a intrat pe teren, urmărindu-l pe arbitru pentru a-i cere socoteală. Membrii staff-ului CFR-ului au încercat să îl calmeze, însă Petrescu a fost greu de calmat.

În ciuda acestui lucru, CFR Cluj s-a impus, cu un gol marcat de George Țucudean în ultimul minut al partidei.

”Am reuşit să mă enervez şi azi. Am vrut să stau calm, dar aveam dubii despre arbitru, poate face alte lucruri, ca în alte cantonamente. Era o fază aşa de clară ce s-a întâmplat... M-a mirat, a văzut toată lumea, numai el nu a văzut ce trebuia să vadă. Mi-a zis să îl schimb pe Păun, adică să scot cel mai bun jucător de pe teren, că îi dă roşu. Păi tu trebuie să dai roşu la celălalt, nu la noi. M-a enervat. Jucătorii m-au determinat să rămân în teren, toţi. Era păcat să piardă. Dar vă daţi seama că doream şi noi să câştigăm astăzi, pentru moral, indiferent că era amical şi era totul bine, era 2-1 cu o echipă foarte bună, care a venit şi cu suporteri”, a declarat Dan Petrescu, pentru Telekom Sport, în urma partidei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.