Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, despre Astana, adversarul din primul tur al Ligii Europa: 'Am căzut rău, a fost a doua pe care nu o voiam'

www.prosport.ro
Dan Petrescu

CFR Cluj şi-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Sorţii i-au scos în cale ardelenilor pe Astana, cea mai titrată şi bogată echipă din Kazahstan, informeaz[ MEDIAFAX.

Clujenii au mărturisit că ar fi preferat alt oponent în dubla mansă din turul inaugural, distanţa de peste 4000 de kilometri pînă la Astana şi terenul sintetic pe care se va juca primul meci fiind principalele motive de îngrijorare pentru campioana României.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Dovadă este şi prima reacţie a tehnicianului Dan Petrescu. ”Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aş fi vrut Steaua Roşie Belgrad, şi bine că i-am evitat. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic şi sunt in plin campionat, într-o formă sportivă bună, au buget extraordinar, mulţi bani, îşi permit să plătească un jucător din naţionala României...Ei nu au pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray şi asta spune multe despre forţa lor pe teren propriu”, a spus antrenorul echipei CFR Cluj.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Tehnicianul este nemulţumit de faptul că echipa campioană a României nu a fost cap de serie nici în primul tur preliminar. ”Sunt surprins de poziţia pe care CFR a avut-o la tragere la sorţi, patru tururi preliminare şi nici măcar cap de serie în primul... Este foarte greu pentru fotbalul românesc şi sunt dezamăgit de cum sunt tratetele campioanele din România”, a încheiat Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.