Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, despre meciul caritabil cu Dinamo Kiev: 'Cel mai important e poporul ucrainean în acest moment, sper să-i ajutăm, să fie cât mai multe încasări'

Dan Petrescu

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, că cel mai important lucru în meciul pe care formaţia sa îl susţine cu Dinamo Kiev este de a putea ajuta poporul ucrainean.

"Când am fost întrebat dacă sunt de acord cu jucarea meciului, am zis imediat că da, chiar dacă momentul pentru mine şi pentru jucătorii mei nu este cel mai bun, venim după două înfrângeri dureroase şi nu era uşor să accept un asemenea meci, dar nu mă interesează acum, e important să fie pace şi noi vrem pacea, vrem să fie linişte şi dacă putem să ajutăm pe cineva drag, mai ales poporul ucrainean, mai ales pe nea Mircea Lucescu, pe care toată lumea îl apreciază şi-l ştie, e cel mai bun antrenor din istoria României... Noi cu drag am acceptat acest meci şi pentru mine nu contează rezultatul astăzi, contează numai faptul că jucăm (...) şi să fie mulţumiţi fanii. Dar cel mai important e poporul ucrainean în acest moment, sper să-i ajutăm, să fie cât mai multe încasări. Eu şi antrenorii am cumpărat cât mai multe bilete şi sperăm să ajutăm. Ne dăm seama cât de important este pentru cei din Ucraina, care au părăsit casa lor şi nu sunt la ei acasă", a spus Dan Petrescu.

El a vizitat, miercuri, împreună cu antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, şi cu ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, Centrul suport integrat pentru refugiaţi ucraineni, amenajat într-un hotel din Cluj-Napoca, scrie agerpres.ro.

Tot miercuri, de la ora 21:30, echipele de fotbal CFR 1907 Cluj şi Dinamo Kiev se vor întâlni într-un meci caritabil pentru pace, iar fondurile adunate vor fi donate refugiaţilor ucraineni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.