Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, după meciul de infarct Real Madrid - Manchester City: 'Realul cred că e unic acum în fotbalul mondial'

Digi Sport
dan petrescu

Tehnicianul echipeI CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că semifinala retur dintre Real Madrid şi Manchester City, disputată seara trecută, “spune totul despre fotbal”. El l-a lăudat pe Carlo Ancelotti, spunând că este “un antrenor mare şi un mare om”, relatează News.ro.

„Cred că meciul de aseară din semifinalele LC spune totul despre fotbal. Nu cred că mai punea cineva un euro pe calificarea lui Real Madrid în minutul 88. Sincer nici eu nu mai credeam că Real poate să câştige, dar aţi văzut, schimbarea inspirată, jucător care a crezut, spiritul pe care l-a avut Real cred că e unic acum în fotbalul mondial, cu Marcelo care s-a aruncat pe jos şi cu Benzema... Meciul cred că l-a controlat Manchester City”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu a vorbit şi despre relaţia sa cu tehnicianul Carlo Ancelotti. “Ancelotti a demonstrat că e un antrenor mare şi un mare om. Când am fost la Chelsea, la licenţa PRO, m-a lăsat o săptămână să stau şi eram ca la mine acasă. Mi-a zis: Fă ce vrei pe-aici cu antrenorii mei secunzi. Şi m-a primit ca pe un frate şi nici nu mă ştia. Dar el trăia cu o fată din România atunci, poate şi asta... Dar şi acum când am vorbit la telefon ultima oară tot timpul cu plăcere vorbeşte cu oricine. Aţi văzut ce om este. Şi Guardiola l-a lăudat foarte mult. Să vedem după finală ce va fi, dacă pierde iar îl critică toţi. Ăsta e fotbalul”.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri. Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Echipa CFR Cluj va întâlni formaţia FC Argeş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.