Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, după victoria cu Astra: 'Va fi foarte greu ca în play-off să menţinem aceeaşi formă. Azi băieţii au făcut un meci aproape perfect'

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat că va fi foarte greu pentru CFR Cluj să se menţină în aceeaşi formă în play-off, apreciind că meciul cu Astra Giurgiu a fost aproape perfect.

"Va fi foarte greu ca în play-off să menţinem aceeaşi formă. Azi băieţii au făcut un meci aproape perfect. În orice ţară din lumea echipa de pe primul loc deranjează. Dacă vom fi sus acolo, vor fi probleme. Azi mi-a fost frică de arbitraj, am văzut declaraţii împotriva noastră, mă bucur că nu au fost probleme. Nu contează cum jucăm, contează rezultatul", a declarat Dan Petrescu, conform News.ro.

El a spus că FCSB poate câştiga meciul cu Dinamo, deşi nu vede vreo favorită în derbi: "Nu am glumit când am spus că FCSB poate ajunge în semifinale sau finala Ligii Europa. E o echipă foarte bună şi a demonstrat-o cu Lazio. Mâine nu văd vreo favorită".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Culio (9) şi Ţucudean (67).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.