Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu îl vrea pe Budescu la CFR

Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a declarat că Budescu este un jucător de excepție și că și l-ar dori în echipă, potrivit Mediafax.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Dan Petrescu a declarat că oricând și-ar dori un jucător precum Constantin Budescu:”Dacă aș avea un jucător senzațional n-aș zice nu, aș face tot jocul pentru el. Ca să vă dau un exemplu, spun Budescu. El e un fotbalist senzațional, poate face diferența oriunde, oricând. Doar că e mai special. Și dacă nu s-ar încadra, i-aș face loc! Păi, dacă-l văd pe unul în antrenamente că e magician, ce dracu' să fac? Sunt nebun să-l las rezervă? Ce, Hagi făcea faza de apărare în naționala din '94? Dar nici nu trebuia, nu-l lăsam noi să se apere, îi ziceam să stea sus mereu. Se mai întâmpla să mă mai supăr și-i ziceam lui Iordănescu "Nea Puiule, nu-l mai pune pe dreapta, mai mută-l și în stânga! Că pe dreapta alerg eu pentru el! Să mai alerge și Selymes”.

Dan Petrescu nu a fost singura personalitate din fotbalul românesc impresionată de Constantin Budescu. Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului și-a manifestat interesul față de mijlocașul Astrei, pe care l-ar dori în formația roș-albastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.