Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu înaintea meciului cu Universitatea Craiova: Cine va pierde va ieşi din lupta pentru titlu - Tehnicianul vrea explicaţii de la CCA

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia care va pierde duelul dintre clujeni şi Universitatea Craiova, în acest weekend, va ieşi din lupta pentru titlu, potrivit news.ro.

“Noi nu mai depindem de noi. Cine va pierde acest meci clar va ieşi din lupta pentru titlu. Cei de la Craiova încă se consideră în luptă, cine va pierde mâine va ieşi.

Sunt mereu probleme de lot. E al 59-lea meci sau al 60-lea. Mi se pare exagerat. Cei de la Farul au 20 de meciuri mai puţin decât noi, cei de la Rapid 20 de meciuri mai puţin decât noi şi cred că asta s-a văzut.

Au fost prea mari greşeli de arbitraj împotriva CFR-ului. La ultimul meci, chiar aş vrea să mi se dea o explicaţie din partea CCA de ce n-am primit penalti la Morais şi eliminare. Pentru că a fost henţ clar. De ce am primit penalti de care toţi au zis că a fost soft.

Toate fazele şi cu accidentări, cu probleme, au făcut să fim unde suntem”, a spus Petrescu.

El a menţionat că play-off-ul este echilibrat. “Mici detalii au făcut diferenţa. S-a pierdut din greşeli personale sau greşeli de arbitraj. Noi matematic trebuie să credem. Şi chiar dacă nu o să fie, până la urmă s-au luat cinci titluri la rând, nu are de ce să fie o dramă. Nu ar fi o tragedie dacă CFR nu-l ia. Nici dacă nu prindem Europa. Dar în continuare eu sunt convins, jucătorii vor da totul mâine. Trebuie să credem până la capăt. În momentul de faţă matematica spune că trebuie să ne luptăm până la final”.

Petrescu a spus că rămâne la echipă deoarece crede în şansele CFR-ului. “Eu când nu mai cred în ceva plec. Contractul meu expiră în 2024 vara”.

Dan Petrescu a precizat că a urmărit încoronarea regelui Charles al III-lea. “Mie tot ce e legat de Anglia îmi place la nebunie. Am stat zece ani acolo, am avut o carieră de succes şi mă uit cu drag la tot ce se întâmplă în Anglia”.

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Universitatea Craiova, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.