Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu SPULBERĂ orice SPERANȚĂ pentru fanii naționalei: '40 de ani nu ne vom califica la Mondiale'

Digi Sport
dan petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a fost sunat de nimeni de la FRF pentru funcţia de selecţioner. "Nu am nicio ofertă de la nimeni, sunt pe scaunul campioanei României şi sunt foarte bine", a mai spus el, relatează News.ro.

Vezi și: Cristian Balaj, președinte CFR Cluj: Legat de insolvenţă, pentru a fi foarte clari, exclus subiectul insovenţă în cadrul clubului

"Am fost antrenor liber şase luni, nu am fost sunat, sunt la CFR de trei luni, nu am primit niciun telefon de la nimeni. Le mulţumesc celor care mă propun, dar nu ei decid. Am înţeles că va rămâne actualul antrenor. Campania actuală a fost un eşec.

Noi am declarat că 20 de ani nu ne vom califica, cred că va fi 30-40 de ani, cred că 40 de ani. E deranjant, frustrant, dar o grupă mai uşoară nu puteam să avem.

Sunt mulţi factori, dacă aş fi liber aş vorbi mai mult.

Meseria mea e să antrenez CFR, să fie campioană şi să ajungă cât mai sus. Am clauză de reziliere, oricine şi-o permite. Când voi primi o ofertă, vă voi spune. Nu mâ gândesc la dacă şi cu parcă. Nu am nicio ofertă de la nimeni, sunt pe scaunul campioanei României şi sunt foarte bine", a declarat Dan Petrescu.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022.

Vezi și: Mihai Stoichiţă, dezvăluri de la FRF despre Mirel Rădoi: 'Jucătorii au cerut să-l convingem pe antrenor să continue' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.