Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu se așteaptă la un meci greu cu Chindia: 'Are cea mai bună organizare defensivă din Liga I'

Dan Petrescu

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara de sâmbătă, Chindia Târgovişte, are cea mai bună organizare defensivă din Liga I de fotbal, chiar dacă au suferit în atac, relatează Agerpres.

"Realitatea este că Chindia în acest campionat, în 17 meciuri, a marcat 12 goluri şi a primit 12 goluri. Pentru mine au cea mai bună organizare pe faza defensivă din Liga I şi cred că ăsta este meritul antrenorului. Echipa arată mult mai bine în apărare, anul trecut au câştigat play-out-ul, iar anul acesta au pierdut foarte multe meciuri în ultimul minut. Au jucat foarte bine pe faza de apărare, deşi în atac au suferit. Sunt conştient de faptul că va fi foarte greu să marcăm, dar în acelaşi timp nu trebuie să neglijăm nici apărarea, pentru că au jucători foarte buni de atac, care reuşesc să facă diferenţa. Posibil să fie goluri puţine. Pe mine mă interesează ca echipa mea să nu primească gol, dacă nu luăm gol avem şanse să câştigăm", a afirmat Petrescu.

Tehnicianul consideră că echipa sa, care a evoluat şi în cupele europene, a avut prea multe meciuri în acest sezon: "Pentru noi va fi un meci dificil pentru că este al 33-lea din vară până acum. Sunt foarte multe meciuri, foarte multe accidentări, foarte multe probleme şi nu va fi deloc uşor. Mai sunt cinci jocuri în 18 zile, suntem în luna decembrie, vor fi aproape 40 de jocuri. Prea multe pentru o echipă care nu poate să treacă pe listă jucătorii pe care îi vrea. Din păcate avem această problemă că nu putem să punem jucătorii pe care îi dorim".

În ceea ce îl priveşte pe atacantul Denis Alibec, scos din lot din cauza unui act de indisciplină, Petrescu a spus că este dispus să-l reprimească dacă îşi va cere scuze.

"Alibec, dacă îşi cere scuze, va fi primit înapoi şi va fi totul ca înainte. Mai sunt cinci jocuri, el este încă sub contract, dacă doreşte să joace, e binevenit, dacă nu, este decizia lui", a mai spus Dan Petrescu.

Partida Chindia Târgovişte - CFR Cluj, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, este programată sâmbătă, de la ora 15:00, la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.