Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Puric: 'Suntem datori să facem curat în țară, trebuie să avem cultul lucrului curat'

Radu Pop
ziuadecj.realitatea.net
Dan Puric

Actorul Dan Puric, invitat la inaugurarea sistemului de colectare selectivă din Județul Dâmbovița transmite un mesaj de curățenie exemplară a poporului român. „Suntem datori să facem curat în țară, începând cu lucrurile acestea - de a igieniza, de a avea cultul lucrului curat. Poporul român este eminamente curat.

Inaugurarea proiectului a fost marcată de prezentarea flotei de 120 de autospeciale Supercom, operatorul de salubritate selectat pentru derularea colectării selective la nivelul județului Dâmbovița. Investițiile proprii ale operatorului privat în această etapă a proiectului se ridică la 20 de milioane de euro.

Educație pentru generațiile viitoare

Deveniți exemplari nu numai prin faptul că dumneavoastră strângeți gunoiul, ceea ce este un lucru sfânt, ci prin faptul că îi învățați și pe alții să rămână curați, de la o generație la alta,” a mai declarat Dan Puric în fața auditoriului.

Consiliul Județean Dâmbovița a beneficiat de fonduri europene pentru derularea proiectului de „Reabilitare a sistemului de colectare, transport, tratare și depozitare a deșeurilor solide”. Valoarea contractului se ridică la 353.449.933,07 lei, iar colectarea efectivă a deșeurilor în sistem selectiv începe de la 1 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.