Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tudorache vede o legătură între foaia de parcurs semnată de Ludovic Orban la Paris și instalarea lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Tudorache

Primarul în funcţie al Sectorului 1, Dan Tudorache, consideră că "traseul" de pe "foaia de parcurs" cu care premierul vrea să deconteze cheltuieli de la statul francez nu a ocolit Sectorul 1, care este condus de marţi de "aliata PNL", Clotilde Armand.

"Colonia normală - nu ştiu ce cheltuieli doreşte premierul Orban să deconteze la Guvernul francez cu 'foaia de parcurs'. Pe cele fictive, de acum, din pandemie, probabil că nu poate. Mi se pare însă că 'traseul' trecut pe această foaie, prezentat de Ludovic Orban, nu a ocolit Sectorul 1, care este, de astăzi, condus de aliata PNL-ului, doamna Clotilde Marie Brigitte Armand. Aceasta este decizia justiţiei române, pronunţată azi, la ora 15,00", a scris Dan Tudorache, marţi, pe Facebook.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

Tribunalul Bucureşti a validat definitiv, marţi, mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei obţinut de Clotilde Armand la alegerile locale din septembrie.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Paris, că a semnat alături de omologul său francez, Jean Castex, o nouă foaie de parcurs în ceea ce priveşte Parteneriatul strategic dintre cele două ţări, ''cu o structură actualizată, ambiţioasă''.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.