Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu: A fost un an nebun pentru PNL

Facebook
pnl

Secretarul general al PNL, ministrul Dan Vîlceanu, a declarat duminică la Digi24 că partidul a avut „un an nebun”, cu referire la luptele interne pentru șefia partidului.

„A fost un an nebun pentru PNL, să știți”, a spus liberalul. El a precizat că acum nu mai sunt tensiuni în partid: „Ne-am mai liniștit puțin”. Legat de varianta ca Florin Cîțu să fie înlăturat de la șefia PNL, Vîlceanu a respins scenariul. „Nu se pune problema. Am avut Congres acum doua luni, Doamne iartă-mă!”.

Secretarul general PNL i-a transmis liderului PNL București, Ciprian Ciucu, că premierul Nicolae Ciucă nu are acum timp să răspundă tuturor telefoanelor pentru că este o perioadă cu program extrem de încărcat.

„Nu se pune problema (ca premierul) sa fie apropiat sau indepartat de sefii de organizatii. Toata lumea realizeaza ca in perioda asta este un program extrem, extrem de incarcat. Romania nu a avut guvern cu puteri depline, sunt multe situatii pe care trebuie sa le rezolvam rapid. Sunt sigur ca odata depasita aceasta perioada dl Ciuca va avea timp sa discute cu dansii”, a spus Vîlceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.